Pikku Lammas EN ANNA LÄÄKETIETEELLISIÄ OHJEITA KENELLEKÄÄN!!!

22.2.2021

Elämää scifi-dystopiassa

Filed under: Yleinen — Avainsanat: , , , — pikkulammas @ 16:37

Tämä artikkeli löytyy videomuodossa tästä linkistä.

Huom!!! En ole lääkäri (en edes valelääkäri), ja lääketieteellinen koulutustasoni on yhtä korkea kuin Bill Gatesilla, ELI SITÄ EI OLE!! EN ANNA LÄÄKETIETEELLISIÄ NEUVOJA tai OHJEITA kenellekään! En sano mitä kenenkään pitäisi tai ei pitäisi tehdä!!! Tarjoan ainoastaan oman HENKILÖKOHTAISEN MIELIPITEENI.

”So David Hanson created Phil K. Dick and Sophia in his own image, in the image of David Hanson he created them; male and female he created them.” (Suora lainaus sivustolta https://www.eetimes.eu/our-friends-the-humanoids/)

Onko toinen robotti lavalla Philip K. Dick? Onko kyseessä teknologian ja tieteen huippusaavutus, askel kohti kuolemattomuutta, kun voimme kohta kaikki ladata tietoisuutemme koneeseen? Ehkäpä saamme selvyyttä asiaan, jos tutkimme tarkemmin kuka oli Philip K. Dick.

Philip K. Dick

Vuonna 1982 kuollut Philip K. Dick oli tuottelias science fiction- novellisti, jonka useat kirjalliset tuotokset on muunnettu myös elokuvamuotoon. Muun muassa huippusuositut elokuvat Total Recall, Blade Runner, Matrix sekä Minority Report ovat alkujaan Philipin käsialaa.

Total Recall

Yksityiselämässään Philip K. Dick oli vaivattu sielu, joka uskoi itse sekavaan filosofiaan josta kirjoitti. Lukemattomien muiden ”populaarikulttuurin jättiläisten” tapaan hän oli yhteydessä yliluonnollisiin entiteetteihin. (Usko pois, mikäli perehdyt asiaan huomaat pian että hengille puhuminen ja niiden kanavointi on ennemminkin sääntö kuin poikkeus.) Philip oli jatkuvien paranormaalien aktiviteettien piinaama, mitä varmasti edesauttoi hänen runsas huumausaineiden käyttö. Huumeet, etenkin psykedeeliset substanssit toimivat nimittäin portaalina henkimaailmaan, ja ovat käytännössä avoin kutsu demoneille tulla ottamaan henkilö valtaansa, tajusi niiden käyttäjä tätä itse tai ei. Siksi monille addiktoituneille ainoa tie ulos riippuvuudesta on joko kuolema tai kääntyminen Kristuksen puoleen, sillä vain Jumalalla on valta yli näiden entiteettien, joita vastaan ihminen yksin on liian heikko taistelemaan langenneen luontonsa tähden.

Philipin henkilökohtaisista kokemuksista löydämme taas tuttuja elementtejä. Ensinnäkin hänen hallusinaationsa olivat kristillisen symboliikan kyllästämiä. ”Jeesus” ilmestyi näyissä usein, ja jossain vaiheessa hän uskoi myös olevansa profeetta Eliaan hengen vallassa. Raamatusta tiedämme, että Johannes Kastaja tuli profeetta Eliasin hengessä:

Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä.” Silloin opetuslapset ymmärsivät hänen puhuneen heille Johannes Kastajasta. Matt. 17:12-13

Monet uskovat myös, että Ilmestyskirjassa mainituista kahdesta profeetasta toinen on Elia, tai joku joka tulee hänen nimessään kuten Kastaja. Vanhassa testamentissa Elia ja Hanok ovat nimittäin ainoat ihmiset, jotka Jumala otti suoraan luokseen heidän kuolematta (1.Moos. 5:24, 2.Kun. 2:11). Monet spekuloivat tämän johtuvan heidän tulevasta roolistaan lopun päivinä, kun he palaavat maan päälle profetoimaan (Ilm. 11:3-12).

Yksi yleisimmistä tempuista joita vihollinen käyttää, on se että hän uskottelee ihmiselle, että hän on joku raamatullinen merkkihenkilö, usein jopa Kristus itse, tai Philip K. Dickin tapauksessa Elias. Jossain vaiheessa hän kuvitteli myös eläneensä Thomas-nimisenä vainottuna kristittynä muinaisessa Roomassa. Tämä kaikki on tietysti rienausta ja täysin Raamatun vastaista, sillä Raamattu ei opeta mitään useista jälleensyntymistä, vaan ainoastaan ylösnousemuksesta viimeiselle tuomiolle.

Saatana usein uskottelee ihmisten olleen myös maallisia merkkihenkilöitä. Joskus saatana uskottelee ihmiselle että hän on Lucifer tai Ilmestyskirjan Antikristus isolla A:lla (eli ei vain pieni antikristus, joita nämä antikristilliset yhteiskuntavaikuttajat eittämättä ovatkin), sillä jotkut kokevat tämän egoaan hivelevänä tittelinä. Näistä parina esimerkkinä mainittakoon vaikkapa Aleister Crowley ja Nietzsche. Ja aivan kuten Nietzsche; Philip kärsi vakavista mielenterveysongelmista. Naimisissa hän oli viisi kertaa, ja hän käyttäytyi väkivaltaisesti ainakin kolmatta vaimoaan kohtaan. Hän yritti tappaa itsensä ajamalla ulos tieltä samalla kun hänellä oli häntä majoittanut ihailija kyydissään.

Mielenterveysongelmissa on aina mukana hengellinen ulottuvuus. Ilman Kristusta ei voi tapahtua täydellistä parantumista, ainoastaan oireiden peittämistä ja hetkellistä tukahduttamista lääkkeiden ja ”maallisen” terapian avulla. Ja toisin kuin meille uskotellaan; itämaisista harjoitteista ja meditaatiosta johdettu mindfulness ja muut vastaavat rentoutustekniikat ainoastaan pahentavat tilannetta, sillä ne ovat portaali vielä syvempään posessioon! Olosi voi kyllä helpottua niiden avulla hetkellisesti, voit tuntea olosi jopa euforiseksi. Tämä on demonien taktiikka saada sinut koukkuun ja uskotella että edistyt henkisesti. Mikäli teet tällaisia harjoitteita, katso niiden vaikutusta elämääsi ja ihmissuhteisiisi pitkällä tähtäimellä. Ja kokeile aktiivista rukousta tai psalmien lukemista!

Philp K. Dick pyöri samoissa ympyröissä toisten aikansa vaikutusvaltaisten ”vastakulttuurin” ja ”uuden ajan henkisyyttä” edistävien hahmojen kanssa. Yksi tällainen hahmo oli CIA:n juoksupoika Timothy Leary, joka fanitti Philipin tuotantoa.

Timothy Leary

Leary oli yksi 1967 tapahtuneen ”kukkaisvallankumouksen” käynnistäjistä. Hän saarnasi nuorille psykedeelisten huumeiden ja vapaan seksin ilosanomaa ja niitten tarjoamia hengellisiä kokemuksia. Muun muassa ikoninen hippibussi on peräisin Learylta ja muilta CIA:n värväämiltä diilereiltä, jotka kiertelivät värikkäästi maalatuilla busseilla jakelemassa huumeita nuorisolle.

Encyclopaedia Britannica sivustolta voimme lukea, että 1996 kuollut Learey myös suunnitteli tietokoneohjelmistoja, ja hän piti internetiä sekä virtuaalitodellisuuksia hyvinä teknologisina kehityssuuntina. Ja tietysti Leary oli myös panspermian, eli ”muinaiset avaruusoliot”- teorian vankkumaton kannattaja. Mikäli olet perehtynyt aiheeseen aikaisemmin, tai jos olet lukenut artikkelini ”Tiedeuskonto” niin tiedät, että tämän kaltainen maailmankuva on ”eliitin”, ja etenkin tieteilijöiden keskuudessa enemmän sääntö kuin poikkeus. Olihan Learykin koulutukseltaan psykiatri, joka työskenteli Harvardin ”huippuyliopistossa” ennen uraansa huumeiden suurlähettiläänä. Hän edisti CIA:n toimeenpanemaa antikristillistä nuorison demoralisointiprojektia, joka paremmin tunnetaan nimillä ”Rakkauden kesä” ja ”kukkaisvallankumous”. Rakkaus josta Lucifer niin mielellään aina ihmisille puhuu, ei kuitenkaan ole aitoa Jumalan rakkautta, vaan etenkin Aleister Crowleyn edistämää vapaata rakkautta, jossa kaikki on sallittua. Crowley kuuluisa motto kuului:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law” and ”Love is the law, love under will.”

Eli suomeksi suurin piirtein:

Tee mitä lystäät olkoon koko laki, ja rakkaus on laki, laki tahdon alla.”

Timothy Leary fanitti Philip K. Dickin lisäksi Aleister Crowleytä. Eräässä televisiohaastattelussa hän kutsuu itseään Crowleyn aloittaman työn jatkajaksi, ja hän pahoitteli sitä, että Aleister ei ollut enää itse 1960-luvulla näkemässä oman työnsä tuottamaa hedelmää. Hän siteeraa haastattelussa myös Crowleyn kuuluisaa mottoa, joka aikaisemmin mainittiin.

Jotta artikkelini ei veny liian pitkäksi en tässä yhteydessä voi selvittää seikkaperäisemmin Crowleyn merkitystä hippivallankumoukselle ja New Age- liikkeelle (ja oikeastaan ihan kaikelle kulttuurissamme tänä päivä). Mutta koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tässä muutama otos hippivallankumouksen ehkä suurimmasta musiikillisesta esikuvasta.

Crowley Beatlesin levyn kannessa

Ja tämä siis niin sanotusti hyvisten puolella… sillä Beatlesithän lauloivat rakkaudesta sekä tekivät harmitonta ja mukavaa poprokkia, minkä nyt transendentaalisen meditaation harjoittamiseltaan ehtivät.

No en tiedä kuinka moni edes oikeasti ajattelee näin. Kaikessa kaupallisessa musiikissa on agenda takana, ja taas huomaamme myös että illuusio erillisistä henkisistä poluista, eli niin sanotuista oikean- ja vasemmankädenpoluista on todellakin vain sitä; illuusio, sillä molemmat kumpuavat samasta saastuneesta lähteestä.

Paitsi Crowleylla myös Timothy Learylla oli nuorison keskuudessa suosituksi tullut motto:


”Turn On, Tune In, Drop Out”

En edes yritä suomentaa tätä, mutta katsotaan sen sijaan mitä inspiroivaa sanomaa Maailman talousfoorumilla on kerrottavana tämän päivän nuorisolle:

Mitäpä tästä ajattelet? Itse ainakin ajattelen että tulossa on vähintäänkin ”kukkaisvallankumouksen” veroinen sosiaalinen vallankumous, jonka toteuttajiksi värvätään vaikutteille alttiita nuoria.

Oletko koskaan ihmetellyt, tai edes pistänyt merkille, että uutta maailmanjärjestystä ajava YK kannattaa samaa New Age-/hippi-ideologiaa kuin niin sanotut ”vastakulttuurin” edustajat? Entä oletko huomannut, että tuo ideologia on yhteensopiva ”kestävä kehitys”- agenda kanssa?

Ymmärrätkö, että meitä on jo sata vuotta aivopesty tähän uuden ajan- hengellisyyteen elokuvien tv-sarjojen ja muiden fiktiivisten tuotosten välityksellä? Näihin fiktiivisiin tuotoksiin kuuluu myös moderni tiede, joka perustuu muurari Darwinin fiktiiviseen tarinaan evoluutiosta. Kyllä, tämä lavashow, tai taikatemppu, tai miksi ikinä sitä kutsutaankaan, markkinoi transhumanismia, ja transhumanismia taas ei ole olemassa ilman evoluutiota. Lisää tästä aiheesta voit lukea jo aiemmin mainitusta ”Tiedeuskonto” artikkelistani.

Ja ehkäpä tämän esityksen läpi ei vielä olekaan liian vaikeaa nähdä, sillä teknologia on melko primitiivistä. Mutta kuten olen jo aikaisemmin maininnut ainakin Project Bluebeamia käsittelevässä artikkelissani; teknologia jota korkean turvaluokituksen organisaatiot pitävät hallussaan on valovuosien päässä siitä, mitä suurelle yleisölle markkinoidaan. Todellisuudessa androiditeknologia on jo niin pitkällä, että et luultavasti erottaisi synteettistä ihmistä aidosta ainakaan lyhyen kanssakäymisen perusteella. Näillä keinotekoisilla ihmisillä ei kuitenkaan ole tietoisuutta ja sielua samassa mielessä kuin oikeilla ihmisillä, sillä ainoastaan Jumala voi luoda elämää. Lucifer on pelkkä matkija, joka tekee halpoja väärennöksiä Jumalan luomistyöstä. Synteettiset kehot voivat olla kuitenkin demonin vallassa, tai ihminen voi vapaaehtoisesti luovuttaa sielunsa tällaiseen käyttöön tekemällä niin sanotusti sopimuksen paholaisen kanssa. Kristityillä ei kuitenkaan ole mitään syytä pelkoon, eikä asian suhteen kannata tulla vainoharhaiseksi.

älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. Jes. 41:10

Oleta siis huoletta kaikki vastaantulijat ihmisiksi kunnes voit asian varmuudella toiseksi todistaa, ja luota siihen, että Kristus pitää kyllä omistaan huolen.

Minä olen se hyvä paimen, ja minä tunnen omani, ja minun omani tuntevat minut, niinkuin Isä tuntee minut ja minä tunnen Isän; ja minä annan henkeni lammasten edestä. Joh. 10:14-15

Mainitsin edellisen asian ainoastaan siksi, että osaat tarvittaessa olla myös varuillasi, ja että olisit tietoinen siitä, kuinka suuren eksytyksen keskellä todella elämme.

Onneksemme ei ole meidän tehtävämme tuomita ketään, vaan voimme jättää tämänkin suosiolla Jumalan huoleksi.

Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista. Matt. 25:32

Meidän tehtäväksemme jää sen sijaan kaikkien, myös vihamiestemme puolesta rukoilu.

Sinänsä tässä teknologiassa ei ole mitään uutta, sillä jotain hyvin samankaltaista tapahtui maan päällä jo historiamme alussa, kun langenneet enkelit lisääntyivät ihmisten kanssa vastoin Jumalan määräämää järjestystä, minkä seurauksena Jumala lähetti tulvan. Artikkelini ”Ufot ja demonit” käsittelee tätä aihetta.

Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla. Saarn. 1:9

Myös Philip K. Dickin Blade Runner ja siitä tehty elokuva käsittelivät ”replikoita”, joita ei voi ihmisistä päälle päin erottaa. Niinpä niin; elämme maailmassa jossa elokuvat ovat dokumentteja, mutta uutiset sekä tiede ja politiikka ovat täyttä fiktiota ja teatteria. Mieti tarkkaan mistä maailmankuvasi ammennat.

Jos et aio ottaa rokotetta, mieti myös kannattaako sinun ottaa mitään vertauskuvallisia pillereitäkään, olivatpa ne minkä värisiä tahansa? Itse ainakin yritän pysytellä lääkevapaana tästä lähtien!

Lähteitä:

1) Philip K. Dick:

https://www.britannica.com/biography/Philip-K-Dick

https://www.salon.com/2019/07/06/when-philip-k-dick-turned-to-christianity/

2) Timothy Leary ja Beatles ym.:

https://www.savethemales.ca/000907.html

https://www.britannica.com/biography/Timothy-Leary

David McGowan: Weird Scenes Inside The Canyon (kirja)

https://www.adlibris.com/fi/kirja/weird-scenes-inside-the-canyon-9781909394124

William Ramsey: Children of the Beast (kirja)

https://www.adlibris.com/fi/kirja/children-of-the-beast-aleister-crowleys-shadow-over-humanity-9781492169000

3) Davos Agenda 2021:

4) Clinton robotti:

https://www.vanityfair.com/news/2015/10/hillary-clinton-robot-sweat

5) George Green:

https://projectcamelot.org/george_green.html

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress