Pikku Lammas EN ANNA LÄÄKETIETEELLISIÄ OHJEITA KENELLEKÄÄN!!!

30.1.2021

Luotatko suunnitelmaan?

Filed under: Yleinen — Avainsanat: , , — pikkulammas @ 19:17

Bolsevikkivallankumouksen aikana vuosien 1921-1926 välillä Neuvosto-Venäjällä toimi Operaatio Trust. Darcie Lyons-Huttonin essee aiheesta kertoo, että operaation toimintastrategia jakautui bolsevismin vastaisen toiminnan valvomiseen Venäjän ulkopuolella, sekä nerokkaasti suunnitellun disinformaation levittämiseen. Tämä ”nerokas disinformaatio” koottiin siten, että se sisälsi juuri sopivasti oikeaa informaatiota, jotta se oli uskottavaa.

Operaatio Trustia käsittelevä venäläinen minisarja vuodelta 1968

Operaatio hyödynsi propagandansa levittämisessä muun muassa kommunistivallankumouksen vastaista toimittajaa Vasily Shulginia. Hän nieli Trustin petoksen koukkua ja kohoa myöten, kun Trustin vallankumouksen vastustajiksi tekeytyneet agentit toivat hänet Venäjälle. He saivat Shulginin vakuuttumaan siitä, että tietyt Neuvostoliiton toimenpiteet sen omaa kansaa ja ulkopuolisia vastaan ovat välttämättömiä monarkian palauttamiseksi. Hänen kirjoituksensa olivatkin merkittävässä roolissa tuudittaessaan ihmisiä väärän toivon varaan. Esseisti toteaakin, että operaatio Trustin menestys ei perustunut ainoastaan bolsevikkihallinnon taidokkaaseen petokseen, vaan myös vastaanottajien hyväuskoisuuteen. Trust onnistui huijaamaan lähes kaikkia melkein vuosikymmenen ajan, samalla kun se saavutti omat tavoitteensa täydellisesti.

Operaatio Trust, eli suomeksi operaatio Luota. Ja mikä onkaan QAnonin slogan? Trust the plan, eli luota suunnitelmaan. Todellakin, voit luottaa suunnitelmaan, sillä sehän toimii. Ja mikä tuo suunnitelma on? No Uusi maailmanhallitus tietysti!

Voiko asia enää ilmeisemmäksi tulla? Kaikki on ennalta käsikirjoitettua teatteria, ja kuten QAnonkin sanoo: ”symbolit ovat heidän kompastuskivensä”. Vieraillaanpa tässä välissä ”Saatanan kirkon”, eli ”Church of Satanin” kotisivuilla, ja katsotaanpa mitä he kertovat kirkon hierarkian viidestä asteesta.

Viides taso on aktiivijäsen eli satanisti, neljäntenä on noita taikka velho, kolmas aste on papitar ja pappi, toinen aste on mestari tai opettaja, ja kas kummaa; ylin aste Saatanan kirkossa on nimeltään Maga tai Magus. Vieläkö muistat mikä olikaan Trumpin slogan? ”Make America Great Again”, eli MAGA. Maga on muuten latinaa, ja tarkoittaa naispuolista maagia. Mitä luulet, lahjoittaakohan Saatanan kirkko jokaiselle korkeimman asteen saavuttaneelle initiaationsa merkiksi punaisen lippalakin?

Kuten jo tiedämme, osa taikatemppua on siinä, että suunnitelmat on kerrottava etukäteen. Ihminen kuitenkin mieluummin näkee sen mitä haluaa, ja uskoo siihen mikä korvaa miellyttää. Elämme väkevän eksytyksen aikaa.

Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. 2. Tess. 2:11- 12

Kuinka sitten voimme tunnistaa valheet vihollisen miinakentän keskellä? Vajavaisina ihmisinä tämä ei ole meille mikään helppo tehtävä, sillä myös vastapuolella on yliluonnolliset tukijoukot takanaan. Mielestäni tärkein kriteeri pitäisi kuitenkin olla se, onko viesti yhteensopiva Raamatun opetuksen kanssa. Se että viestin tuoja kutsuu itseään kristityksi tai jopa messiaaksi, ei ole vielä tae mistään.

Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: ”Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ’Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. Matt. 24:3 – 5

Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Jos silloin joku sanoo teille: ’Katso, täällä on Kristus’, tahi: ’Tuolla’, niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Matt. 24:21 – 24

Sentähden, jos teille sanotaan: ’Katso, hän on erämaassa’, niin älkää menkö sinne, tahi: ’Katso, hän on kammiossa’, niin älkää uskoko. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus. Matt. 24:26 – 27

Raamattu ei myöskään lupaa meille helppoja aikoja:

Katso, minä lähetän teidät niinkuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset. Kavahtakaa ihmisiä, sillä he vetävät teidät oikeuksiin, ja synagoogissaan he teitä ruoskivat; ja teidät viedään maaherrain ja kuningasten eteen minun tähteni, todistukseksi heille ja pakanoille. Matt. 10:16 – 18

Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät. Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Matt. 10:21 – 22

Raamattu varustaa meitä tulevaan myös seuraavilla sanoilla:

Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi, eikä palvelija parempi isäntäänsä. Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään! Matt. 10:24 – 25

Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Matt. 10:26

Pukit suorittavat rituaaleja tunnelissa, kongressitalolla…
… ja lavalla.

Älä luota ihmisiin tai maallisiin organisaatioihin, etenkään poliitikkoihin, ”asiantuntijoihin” tai muihin mediapersooniin. Luota Jumalaan ja Hänen Sanaansa, joka on tullut lihaksi Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme.

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Joh. 14:6

Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. Matt. 7:13 – 14

Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. Luuk. 21:33

Lähteitä:

1) Operation Trust essee:

https://www.academia.edu/34613655/Operation_Trust_1921_1926

2) Vasily Shulgin:

https://timenote.info/en/Vasily-Shulgin

3) Huffpost ja valkoiset kristityt:

https://www.huffpost.com/entry/white-christian-nationalism-capitol-riot_n_5ff73916c5b612d958ea19db?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEzWYi7tynFu7wxyTzNKH5cZHkx98a3KrG8BbYNg2-y62h3Jt6d4ys1sZcxgO3RBYVLcbg7siW7Uqz6daSsnripwFKD9gpdmW78zIZduOUMLY7RbbUGT7tvH1asyoxLQGKEOKVPVoMs85nIYh8iL3eH0lNB8Z3vnu9k9-FVErcTS

4) Vanityfair ja uudelleenkoulutus:

https://www.vanityfair.com/news/2021/01/can-trumps-cult-of-followers-be-deprogrammed

5) Neuvostoliiton väärinajattelijat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_abuse_of_psychiatry_in_the_Soviet_Union

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress